Paris Saint-Germains sämsta UEFA Champions League-rekord på tre år

Paris Saint-Germains sämsta UEFA Champions League-rekord på tre år

UEFA Champions League-titeln är en prestation för vissa lag, men det finns många lag som aldrig har belönats med evenemanget. Även de starka lagen representerade av Manchester City och Paris Saint-Germain har inga UEFA Champions League-titlar i sin historia. Den här säsongen var deras sämsta UEFA Champions League-rekord på nästan tre säsonger och matchtröjor fotboll är fylld av ångertårar.

Paris Saint-Germain kan tävla om UEFA Champions League-titeln även nästa år, vad har laget förväntat sig många gånger nästa år? Den här säsongen har Paris Saint-Germain förlorat mot Real Madrid i två omgångar totalt och laget har misslyckats med att kvalificera sig till UEFA Champions Leagues kvartsfinal. Paris Saint-Germain förlorade 4-1 sammanlagt mot Manchester City förra säsongen och laget misslyckades med att kvalificera sig till UEFA Champions League semifinal. Säsongen 2019-20 förlorade Paris Saint-Germain med 0-1 i finalen mot FC Bayern München och laget missade UEFA Champions League. Det finns mer efter elimineringen av lagen från UEFA Champions League, och allt handlar om ånger. Sorgliga sånger kan bara skickas till förlorare, och tävlingsinriktade sportevenemang kommer bara att bedömas efter seger. Om laget förlorar spelet är det ett misslyckande och det är inte många som bryr sig om hur mycket laget betalade.

Många fans som älskar Paris Saint-Germain kommer definitivt att gråta igen och många har sett lagets matcher sedan barndomen. De förväntade sig att deras hemmalag skulle vinna UEFA Champions League efter att ha sett barnens fotbollströjor, men fansen har vuxit upp och stjärnorna börjar bli gamla. Men de ånger som tillhörde Paris Saint-Germain-spelarna och Parc des Princes-fansen, vars ögon alltid var fyllda av patos för titeln, fanns alltid där.