Cassidy anställd som Golden Knights tränare

Cassidy anställd som Golden Knights tränare

Bruins förlorade sju matcher i den första omgången av Eastern Conference mot Carolina Hurricanes klädda i nhl ishockey tröja, och deras tränare Cassidy fick sparken efter säsongen. Men anställdes av Vegas Golden Knights för att ersätta den sparkade Peter DeBoer-tränaren för Golden Knights.

Vegas general manager Kelly McCrimmon sa att Cassidy har en tydlig identitet i laget och är bäst i NHL i mål, motståndarmål, målskillnad och speciallag. Detta är den mest lämpliga tränaren för Golden Knights för tillfället. Cassidy, den andra tränaren som anställdes efter grundserien, fick 245-108-46 i Boston och 36-37 i slutspelet, inklusive en förlust i 2019 Stanley Cup Finals 7-matcher för St. Louis Blues. Han har 292-155-53 med nio oavgjorda matcher på 509 matcher för Bruins och åtta NHL-säsonger med Washington Capitals.

Golden Knights har missat fyra raka slutspelssäsonger med skador på anfallarna Mark Stone och Max Pacioretti, guarden Alec Martinez och målvakten Robin Reiner. Och säsongens instabilitet utan att ta sig till slutspel. De hoppas att den nya tränaren ska ge laget nytt hopp och ta dem till nästa slutspel i .