Gaat De Jong naar Chelsea?

Gaat De Jong naar Chelsea?

 

 

Naar verluidt is Chelsea dicht bij een akkoord met Barcelona over de transfersom van De Jong, en de volgende stap hangt af van de beslissing van de speler zelf.

Barcelona en Chelsea hebben deze zomer meerdere keren gevochten op de transfermarkt. Beide keren werd Barcelona uiteindelijk opgenomen in de doelkandidaat. Men had niet verwacht dat De Jong, waar Manchester United al een zomer op uit was, naar Chelsea zou gaan.rode argentijnse trui

In het verleden streden Barcelona en Chelsea om spelers. Nu willen ze de generaal wegsturen. Vervolgens wil de ploeg Bernardo uit Manchester City voorstellen. Dit is inderdaad iets heel dramatisch.Nieuw Manchester United-shirt

De Jong, die een goedkope trui droeg, had eerder gezegd dat de managers van Barcelona sommige dingen gebruikten om druk uit te oefenen, in een poging een onbevredigend salaris te accepteren om het contract af te ronden.

Rationele analyse De Jong wil nog steeds het ideale salaris krijgen om in het team te blijven, maar nu is het moeilijk om op een tijger te rijden, compromissen te sluiten of zichzelf uit te dagen in de Premier League hangt af van zijn keuze.