Barcelona överväger ensidig uppsägning av Braithwaite-kontraktet

Barcelona överväger ensidig uppsägning av Braithwaite-kontraktet

 

Barca har lagt så många övergångserbjudanden som möjligt för Martin Braithwaite, men ingen av dem kommer att få honom att gå med på att ta av sig Barca-tröjan.

Den danske anfallaren har avvisat alla förhandlingar och avvisar Barcelonas erbjudande att säga upp sitt kontrakt med ett partiellt avgångsvederlag.Chelsea Hemma tröja 2022

Från början hoppades Barcelona på att överföra, och senare hoppades på att minska skadeståndet och säga upp kontraktet, och sedan till dödläget i förhandlingarna var Barcelona tvungen att överväga möjligheten till ensidig uppsägning av kontraktet.

Braithwaite, som bar en billig skjorta, gjorde inga eftergifter och insisterade på att Barca måste betala de återstående två åren i lön.Vit Real Madrid hemmatröja för barn

De närmaste timmarna kommer att vara avgörande för båda sidor när Barcelona och Braithwaite inleder slutförhandlingar.

Barcelona har slut på tålamod och om förhandlingarna misslyckas igen kan Barcelona ensidigt säga upp kontraktet och låta honom lämna den här veckan. Men om Braithwaite äntligen går med på att ge upp hälften av lönen i det återstående kontraktet har Barcelona och han fortfarande möjlighet att fortsätta förhandlingarna.

Braithwaites egen önskan är att lämna med de återstående lönerna och välja Premier League eller det albanska erbjudandet. Bland dem erbjöd den arabiska klubben honom ett lukrativt kontrakt.