Boston Bruins aikoo järjestää Willie O'Reyn eläkkeelle jäämisseremonian ensi kuussa

Boston Bruins aikoo järjestää Willie O'Reyn eläkkeelle jäämisseremonian ensi kuussa

Ammattilaisen suurin tavoite on voittaa mestaruus tällä kaudella, ja yksi ammattilaisen suurimmista henkilökohtaisista kunnianosoituksista on voittaa tämän kauden MVP. Ammattipelaaja arvostaa enemmän sitä, että joukkue, jossa hän pelaa, voi riisua hänen Jääkiekko Pelipaidat, mikä on pelaajalle tärkein henkilökohtainen kunnia. Ei ole helppoa järjestää tällaista seremoniaa NHL-ammattijoukkueen pelaajalle, mutta Boston Bruins aikoo järjestää Willie O'Reyn eläkkeelle jäämisseremonian ensi kuussa.

Veteraani Boston Bruinsin fanit saattavat tuntea Willie O'Reyn, mutta nuoremmat pelaajat ovat suhteellisen tuntemattomia eläkkeellä oleville pelaajille. Mutta kun tekniikka kehittyy edelleen, nuoret fanit voivat oppia Boston Bruinsin legendasta Willie Oriesta etsimällä tietokoneillaan. Vain ammattilaispelaajilla, jotka ovat tehneet erinomaisen panoksen joukkueeseen, on mahdollisuus saada tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​kunnianosoituksia. Eläkkeelle jäämisseremoniassa Willie Orien Halvat NHL Pelipaidat nro 22 asetetaan kentälle yhdessä muiden eläkkeellä olevien numeroiden kanssa, mikä on myös rohkaisua aktiivisille Boston Bruinsin pelaajille.

Willie O'Ree sanoi, ettei hän koskaan uskonut, että Boston Bruins peruuttaisi hänen numeronsa, hän halusi vain olla paras jääkiekkoilija. Hän käytti Boston Bruins Pelipaita nuoresta alokaspäivistään, kunnes hän ilmoitti lopettavansa eläkkeelle ja pelasi vain yhdessä joukkueessa urallaan. Willie O'Ree, NHL:n ensimmäinen musta ammattiurheilija, ei vaikuttanut pelkästään pelissä, vaan hän rohkaisi monia lapsia jatkamaan unelmiensa toteuttamista.